Povratak Crowd1 EPIC promocije! poglavlje 5

Promocija Crowd1 EPIC se vratila! Čak i sa Titanium Pro

Iskoristite svoju priliku za besplatnu nadogradnju sada ako ste kupili paket. Jer kupnjom Crowd1 paketa automatski ćete biti nadograđeni na sljedeći viši paket. Ovo se odnosi na nove članove koji se prvi put registruju kao član Crowd1. A također i za postojeće članove

OBRAZLOŽENJE:

NIJE nadograditi NIJE registrovanjem. Barem najmanji paket mora se kupiti i platiti. Inače vaše dugme ostaje crveno i nije aktivno. Već registrirani partneri ne mogu se prijaviti i pritisnuti gumb negdje za nadogradnju. Takođe moraju kupiti sljedeći viši paket kako bi paket iznad njega dobili na poklon. 

Kupite i platite bijeli paket za 99.- €, a crni paket za 299.- € besplatno. 

Ili: 

Kupite i platite crni paket za 299.- € i dobijete zlatni paket u vrijednosti od 799.- € besplatno. 

Ili: 

Kupujete i plaćate zlatni paket za 799 eura i dobijate srebrni paket Titanium u vrijednosti od 2,499 eura. 

Ili: 

Titanuim Pro se vratio: 

Kupujete i plaćate srebrni paket Titanium za 2.499 eura i dobijate srebrni Pro = Titanium Pro u vrijednosti od 3,999 eura. 

Promocija Crowd1 „Epska promocija“ 5. poglavlje trajat će 19 dana, od 18. maja 2020. do 5. juna 2020. godine. Genijalna prilika za upis novih partnera ili za povećanje vlastite pozicije, za povećanje nedeljnih potraživanja ili za povećanje C1 nagrade. 

U nedavnim promocijama EPIC-a neke su grupe eksplodirale u rastu i zaradi.

Možete se registrirati pomoću ovog crvenog gumba. Potrebno vam je fantasy ime. Lozinka mora imati najmanje 8 znakova, 1 veliko slovo, 1 malo slovo, a može sadržavati brojeve i posebne znakove.

CROWD1 - MREŽNA MREŽA. ZARADITE NOVAC MOBILNIM APPLEJEM.

Kompanija je osnovana u januaru 2019. godine.

Crowd1 je trenutno jedna od najbrže rastućih mrežnih kompanija na svijetu. U prvih sat vremena nakon pokretanja kompanije, 1.000 članova registrovano je u preko 45 zemalja. Do ožujka 2020. godine, Crowd1 je imao preko 3,5 milijuna članova. Krajem aprila broj članova je putem posebne promocije porastao na 4 725 000. Generalni direktor već je pomogao u izgradnji Spotifyja i Ubera. Sada surađuje s Crowd1 na područjima mobilnog igranja, društvenog igranja i e-sporta. Trenutno je tržište najbrže rastuće.

Korištenje interneta za mobilne telefone širom svijeta brzo se povećalo i procjenjuje se da će u 2019. biti preko 95%! Crowd1 je uvijek najsavremenija

Ključ uspjeha s Crowd1 marketingom i mrežnim umrežavanjem je korištenje najnovije tehnologije za izgradnju poslovanja koji svi vrlo brzo razumiju.

Crowd1 marketing i mrežno umrežavanje također nagrađuju sve članove Crowd1 stvaranjem profita i prihoda od uspjeha unutarnjih i vanjskih koncepata korisnika koje Crowd1 može ponuditi. To utječe na neaktivne i aktivne članove.

Razvoj tržišta na tržištu igara je brz, brz i izuzetno velik. Stvorite pasivan prihod i registrujte se danas pomoću donjeg crvenog gumba. Ili želite više informacija? Onda čitajte dalje!

IZGRADNJA 100% GLOBALNE ONLINE MREŽE SA DIGITALNIM PROIZVODIMA I POBOLJŠANIM TRŽIŠTEM.

Crowd1 je stvorio jedinstveni sistem za najveći globalni pokret ikada. Otvorili smo pristup SVIM LJUDIMA.

Svi članovi Crowd1 imaju pristup ekskluzivnim proizvodima i uslugama koje nude naši pridruženi partneri.

Jedinstven, revolucionaran i veoma jednostavan. Crowd1 marketinški model je najsnažniji način za izgradnju mrežnog poslovanja koji je ikada postojao, a to je najmoćnija digitalna platforma za online marketing u svijetu.

Svi edukativni paketi Crowd1 uključuju izdašni vaučer s videozapisima i drugim oblicima obrazovanja predstavljenim na Mygrithub.com.

Svi članovi Crowd1 također imaju pristup jedinstvenoj šemi raspodjele dobiti, C1 nagradama i nekim od najjačih bonus sustava ikad predstavljenih u mrežnom umrežavanju, prilagođenom za Crowd1 marketing i proizvode za digitalno igranje i igranje.

Iskoristite ovu priliku! Mnogo se igara igra putem interneta. Bilo da su igre na sreću, avanturističke igre, akcijske igre ili igre sa strategijama. Bilo na mobitelu, PC-u, Playstation-u ili televiziji.

Crowd1 je prva kompanija koja vam je osigurala dodatni pasivni prihod na jednostavan i pristupačan način.

Crowd1 koncept je odličan.

Ako želite izgraditi globalnu mrežu širom svijeta gdje svi mogu zaraditi novac i pokrenuti posao, možete započeti za samo minutu!

Crowd1 marketing

Nagrade za C1 bit će dostupne samo u fazi pokretanja Crowd1. S rastom vaše vlastite Crowd1 mreže, svi članovi moći će dobiti dobru nagradu na svojim C1 nagradama. Nagrade se mogu podići svake srijede pritiskom na tipku u stražnjem uredu. To se odnosi i na neaktivne članove.

SNAGA I SNAGA PREPORUKA

Dokazano je da masovni marketing djeluje ako kombinirate mrežni marketing i preporuku te uspijete zajedno s milionima ljudi širom svijeta.

Očekuje se da će industrija obraćati više od stotinu miliona ljudi. Sve je savršeno postavljeno i spremno za upotrebu.

OVO JE PROCES:

BESPLATNO se možete registrovati na Crowd1 i TEST na 10 dana. Ovo je koliko dugo vaše dugme ostaje crveno. A C1 nagrade još nema. Najbolje je učiniti što prije kontaktirati me kako bih vas podržao i znate kako dalje. I mogu odgovoriti na sva vaša pitanja.

U svijetu imamo pozive za zumiranje u kojima detaljno objašnjavamo naš poslovni model.

Vaš račun je AKTIVIRAN KUPNJOM najmanjeg OBRAZOVNOG PAKETA vrijednog 99 eura. Istovremeno, dobit ćete vrijednost od 99 eura kao takozvane "C1 nagrade" u iznosu od 50 bodova, koje možete pogledati u stražnjem uredu nakon registracije. Sljedeće srijede možete podići prvi mali bonus - kao što je gore opisano. A onda svake srijede.

Ako želite da umrežite i izgradite tim ili ostvarite dodatni prihod sa Crowd1, potrebna vam je preporuka u obje "noge" (desno + lijevo), koje se nakon toga mogu registrirati putem vaše referalne veze. Sistem radi s binarnim sistemom.

Možete se registrirati pomoću ovog crvenog gumba. Potrebno vam je fantasy ime. Lozinka mora imati najmanje 8 znakova, 1 veliko slovo, 1 malo slovo, a može sadržavati brojeve i posebne znakove.

GIGANTIC RAST

Započeo u januaru 2019. godine

1,5 miliona članova!  Dana 25. januara 2020

2,0 miliona članova!  Dana 12. februara 2020

2,5 miliona članova!  Dana 13. marta 2020

3.5 MILIONA članova! 19. aprila 2020. godine

4,5 miliona članova! 04. maja 2020

Rezultati su fenomenalni! "Ništa nije nemoguće"

KREDITNA KARTICA CROWD1

Postanite Crowd1 član i primite Crowd1 karticu. Kao član imate pravo na pretplatničku karticu Crowd1. Nema kreditnog čeka. Novac možete povući u bilo kojem trenutku.Prihvaćen je u milionima bankomata i prodajnih mjesta širom svijeta.

Više informacija i funkcija uskoro stižu! Kartica Crowd1 direktno je povezana s vašim kripto-novčanikom.

Jednostavno i jednostavno

Postanite dio ovog velikog koncepta Crowd1.

Naš moto: "Ništa nije nemoguće".

Crowd1 je sa sjedištem u Europi s otiskom.

Također možete očekivati ​​5 različitih bonusa i iznenađenja za C1 nagrade. Plaćanje se vrši u realnom vremenu. Nema mjesečnih naknadnih troškova.

Miggster, Affilgo i Epic1 Lotto kao i 3 druga uzbudljiva područja planirani su do septembra 2020. godine.

CROWD1 - ONLINE MREŽA

Pokrećemo partnerski program za industriju igara i zabave. I vi možete biti dio toga. Započnite put u budućnost Crowd1 marketinga kod nas. S registracijom možete početi stvarati pasivni dohodak. Preporučite Crowd1 drugima. Crowd1 online marketing provodi se širom svijeta.

 

Osnivač:                          Sir Jonas Eric Werner (Švedska)

Generalni direktor:       Johan Stael iz Holsteina (Švedska)

Direktor prodaje:          Peter Jacobson (Švedska)

Možete se registrirati pomoću ovog crvenog gumba. Potrebno vam je fantasy ime. Lozinka mora imati najmanje 8 znakova, 1 veliko slovo, 1 malo slovo, a može sadržavati brojeve i posebne znakove.

Kontakt
  • Tel.: +49 30 36749902

  • E-mail : Vpulat@aol.com

Anschrift

Waldsassener Str. 6                   12279 Berlin

Hinweise

Impressum                         Datenschutz

Independent Affiliate for Crowd1  Unabhängiger Partner für Crowd1

Webdesign mit SEO:

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung