play together

CROWD1 - МРЕЖА МАРКЕТИНГ. ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ С МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ.

Компанията е основана през януари 2019 г.

В момента Crowd1 е една от най-бързо развиващите се мрежови компании в целия свят. В първия час след старта на компанията, 1000 членове бяха регистрирани в над 45 държави. До март 2020 г. Crowd1 има над 3,5 милиона членове. В края на април броят на членовете нарасна до 4 725 000 чрез специална промоция. Изпълнителният директор вече беше помогнал за изграждането на Spotify и Uber. Сега той работи с Crowd1 в областта на мобилните игри, социалните игри и електронните спортове. В момента е най-бързо развиващият се пазар.

Използването на интернет за мобилни телефони / смартфони в световен мащаб се увеличи бързо и се изчислява на над 95% през 2019 г.! Crowd1 винаги е най-високото ниво

Ключът към успеха с Crowd1 маркетинг и онлайн мрежи е използването на най-новите технологии за изграждане на бизнес, който всички разбират много бързо.

Crowd1 маркетингът и онлайн мрежите също възнаграждават всички членове на Crowd1, като генерират печалби и приходи от успеха на вътрешни и външни концепции на потребителите, които Crowd1 може да предложи. Това засяга неактивните и активните членове.

Развитието на пазара на пазара на игри е бързо, бързо и изключително голямо. Генерирайте пасивен доход и се регистрирайте днес, като използвате червения бутон по-долу. Или бихте искали повече информация? Тогава четете нататък!

СГРАДА 100% ГЛОБАЛНА ОНЛАЙН МРЕЖА С ДИГИТАЛНИ ПРОДУКТИ И СЪОТВЕТЕН МАРКЕТИНГ.

Crowd1 създаде уникална система за най-голямото глобално движение досега. Отворихме достъпа за ВСИЧКИ ХОРА.

Всички членове на Crowd1 имат достъп до ексклузивните продукти и услуги, предлагани от нашите партньорски партньори.

Уникален, революционен и много прост. Маркетинговият модел Crowd1 е най-мощният начин за изграждане на онлайн мрежов бизнес, който някога е съществувал, и е най-мощната дигитална онлайн маркетингова платформа в света.

Всички образователни пакети Crowd1 включват щедър ваучер с видеоклипове и други форми на обучение, представени на Mygrithub.com.

Всички членове на Crowd1 също имат достъп до уникална схема за споделяне на печалбата, награди C1 и някои от най-силните бонусни системи, представени някога в онлайн мрежите, персонализирани за Crowd1 маркетинг и продукти за дигитални игри и игри.

Използвайте тази възможност! Много игри се играят онлайн. Независимо дали игра на късмет, приключенски игри, екшън игри или стратегии. Дали на мобилния телефон, на компютъра, на Playstation или на телевизора.

Crowd1 е първата компания, която ви осигурява допълнителен пасивен доход по прост и достъпен начин.

Концепцията на Crowd1 е страхотна.

Ако искате да изградите глобална мрежа по целия свят, в която всеки може да прави пари и да започне бизнес, можете да започнете само за минута!

Crowd1 маркетинг

Наградите на C1 ще бъдат налични само по време на фазата на Crowd1 преди старта. С нарастването на вашата собствена мрежа Crowd1, всички членове ще могат да получат добра награда за своите награди C1. Тези награди можете да вземете всяка сряда, като натиснете бутон в задния офис. Това важи и за неактивните членове.

СИЛА И СИЛА НА ПРЕПОРЪКА

Доказано е, че тълпинг маркетингът работи, ако комбинирате мрежов маркетинг и препоръчителна сила и успеете с милиони хора по целия свят.

Очаква се индустрията да се хареса на над сто милиона души. Всичко е перфектно настроено и готово за употреба.

ТОВА Е ПРОЦЕСът:

Можете да се регистрирате БЕЗПЛАТНО с Crowd1 и TEST за 10 дни. Това е колко дълго бутонът ви остава червен. И все още няма награди C1. Най-доброто нещо е да се свържете с мен възможно най-скоро, за да мога да ви подкрепя и вие да знаете как да продължите. И мога да отговоря на всички ваши въпроси.

Имаме разговори за увеличение по света в различни страни, в които подробно обясняваме нашия бизнес модел.

Вашият акаунт е АКТИВИРАН чрез закупуване на най-малкия ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПАКЕТ на стойност 99 евро. В същото време ще получите стойността от € 99 като така наречените „C1 награди“ в размер на 50 точки, които можете да видите в бек офиса след регистрация. На следващата сряда можете да вземете първия малък бонус - както е описано по-горе. И тогава всяка сряда.

Ако искате да изградите мрежа и да изградите екип или да генерирате допълнителен доход с Crowd1, имате нужда от препоръка в двата "крака" (вдясно + вляво), които след това могат да бъдат регистрирани чрез вашата реферална връзка. Системата работи с двоична система.

Можете да се регистрирате с този червен бутон. Имате нужда от име за фантазия. Паролата трябва да съдържа най-малко 8 знака, 1 главна буква, 1 малка буква и може да съдържа числа и специални знаци.

Просто и просто

Станете част от тази страхотна концепция Crowd1.Нашето мото: „Нищо не е невъзможно“.Crowd1 е базиран в Европа с отпечатък.

Можете също така да очаквате 5 различни бонуса и изненади за наградите C1. Плащането се извършва в реално време. Без месечни последващи разходи.

Miggster, Affilgo и Epic1 Lotto, както и 3 други вълнуващи зони са планирани до септември 2020 г.

CROWD1 - ОНЛАЙН МРЕЖА

Стартираме партньорска програма за индустрията за игри и развлечения. И вие можете да бъдете част от него. Започнете пътя към бъдещето на Crowd1 маркетинг при нас. С регистрацията можете да започнете да изграждате пасивен доход. Препоръчайте Crowd1 на други. Crowd1 онлайн маркетинг се осъществява по целия свят.

 

Основател: Сър Джонас Ерик Вернер (Швеция)

Изпълнителен директор: Йохан Стаел от Холщайн (Швеция)

Мениджър продажби: Peter Jacobson (Швеция)

ГИГАНТИЧЕН РАСТЕЖ

Започна през януари 2019 г.

1,5 милиона членове! На 25 януари 2020г

2.0 милиона членове! На 12 февруари 2020г

2.5 МИЛИОНА членове! На 13 март 2020г

3.5 МИЛИОНА членове! На 19 април 2020г

4,5 милиона членове! На 04 май 2020 г.

Резултатите са феноменални! "Нищо не е невъзможно"

КРЕДИТНА КАРТА CROWD1

Станете член на Crowd1 и получете картата Crowd1.

Като член имате право на предплатена карта Crowd1.

  Без кредитна проверка. Можете да изтеглите пари по всяко време.

Приема се в милиони банкомати и търговски обекти по целия свят.

  Повече информация и функции скоро ще получите!

Картата Crowd1 е директно свързана с вашия крипто портфейл.

Можете да се регистрирате с този червен бутон. Имате нужда от име за фантазия. Паролата трябва да съдържа най-малко 8 знака, 1 главна буква, 1 малка буква и може да съдържа числа и специални знаци.

Kontakt
  • Tel.: +49 30 36749902

  • E-mail : Vpulat@aol.com

Anschrift

Waldsassener Str. 6                   12279 Berlin

Hinweise

Impressum                         Datenschutz

Independent Affiliate for Crowd1  Unabhängiger Partner für Crowd1

Webdesign mit SEO:

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung