CROWD1 - Dänemark, Danmark

CROWD1 - NETWORKMARKETING. TJENT PENGER MED EN MOBIL APP

Virksomheden blev grundlagt i januar 2019.

Crowd1 er i øjeblikket en af ​​de hurtigst voksende netværksfirmaer over hele verden. I den første time efter virksomhedens start blev der registreret 1.000 medlemmer i over 45 lande. I marts 2020 havde Crowd1 over 3,5 millioner medlemmer. I slutningen af ​​april steg antallet af medlemmer til 4.725.000 gennem en særlig forfremmelse. CEO havde allerede været med til at opbygge Spotify og Uber. Nu arbejder han med Crowd1 inden for mobilspil, social gaming og e-sport. Det er i øjeblikket det hurtigst voksende marked.

Den verdensomspændende brug af internet til mobiltelefoner / smartphones er steget hurtigt og skønnes at være over 95% i 2019! Crowd1 er altid avanceret

Nøglen til succes med Crowd1-marketing og online netværk er at bruge den nyeste teknologi til at opbygge en virksomhed, som alle forstår meget hurtigt.

Crowd1-marketing og online netværk belønner også alle Crowd1-medlemmer ved at generere overskud og indtægter fra succes med interne og eksterne brugerkoncepter, som Crowd1 kan tilbyde. Dette påvirker inaktive og aktive medlemmer.

Markedsudviklingen på spilmarkedet er hurtig, hurtig og ekstremt stor. Opret en passiv indkomst, og registrer i dag ved hjælp af den røde knap nedenfor. Eller vil du have flere oplysninger? Så læs videre!

BYGNING AF ET 100% GLOBAL ONLINE NETVÆRK MED DIGITALE PRODUKTER OG AFFILIERET MARKEDSFØRING.

Crowd1 har skabt et unikt system til den største globale bevægelse nogensinde. Vi har åbnet adgangen for ALLE Mennesker.

Alle Crowd1-medlemmer har adgang til de eksklusive produkter og tjenester, der tilbydes af vores tilknyttede partnere.

Unik, revolutionerende og meget enkel. Crowd1-marketingmodellen er den mest kraftfulde måde at opbygge en online netværksvirksomhed, der nogensinde har eksisteret, og det er den mest kraftfulde digitale online marketingplatform i verden.

Alle Crowd1-uddannelsespakker inkluderer en generøs voucher med videoer og andre former for uddannelse præsenteret på Mygrithub.com.

Alle Crowd1-medlemmer har også adgang til en unik overskudsdelingsordning, C1-belønninger og nogle af de stærkeste bonussystemer, der nogensinde er præsenteret i online netværk, tilpasset til Crowd1-marketing og digitale spil- og spilprodukter.

Brug denne mulighed! Mange spil spilles online. Uanset om hasardspil, eventyrspil, actionspil eller strategispil. Uanset om det er på mobiltelefonen, pc'en, Playstation eller fjernsynet.

Crowd1 er det første firma, der giver dig en ekstra passiv indkomst på en enkel og overkommelig måde.

Crowd1s koncept er fantastisk.

Hvis du vil opbygge et globalt netværk i hele verden, hvor alle kan tjene penge og starte en virksomhed, kan du komme i gang på et øjeblik!

Crowd1-markedsføring

C1-belønningerne er kun tilgængelige i løbet af Crowd1-før-startfasen. Med væksten af ​​dit eget Crowd1-netværk vil alle medlemmer være i stand til at få en god belønning for deres C1-belønninger. Disse belønninger kan afhentes hver onsdag ved at trykke på en knap i bagkontoret. Dette gælder også for inaktive medlemmer.

KRAFTEN OG KRAFTEN TIL ANBEFALING

Crowd marketing er vist sig at fungere, hvis du kombinerer netværksmarkedsføring og anbefalingskraft og lykkes sammen med millioner af mennesker over hele verden.

Branchen forventes at appellere til over hundrede millioner mennesker. Alt er perfekt konfigureret og klar til brug.

DETTE ER PROCESSEN:

Du kan registrere GRATIS med Crowd1 og TEST i 10 dage. Dette er hvor længe din knap forbliver rød. Og der er endnu ingen C1-belønninger. Den bedste ting at gøre er at kontakte mig så hurtigt som muligt, så jeg kan støtte dig, og du ved, hvordan du går videre. Og jeg kan besvare alle dine spørgsmål.

Vi har zoomopkald over hele verden i forskellige lande, hvor vi forklarer vores forretningsmodel detaljeret.

Din konto AKTIVERES ved at købe den mindste UDVIKLINGSPAKKE til en værdi af € 99. På samme tid modtager du derefter værdien på € 99 som såkaldt "C1-belønning" på et beløb på 50 point, som du kan se i back office efter registrering. Den følgende onsdag kan du hente den første lille bonus - som beskrevet ovenfor. Og derefter hver onsdag.

Hvis du vil netværk og opbygge et team eller generere yderligere indtægter med Crowd1, har du brug for en anbefaling i begge "ben" (højre + venstre), som derefter kan registreres via dit henvisningslink. Systemet fungerer med et binært system.

Du kan registrere dig ved hjælp af denne røde knap. Du har brug for et fantasi-navn. Adgangskoden skal have mindst 8 tegn, 1 store bogstaver, 1 små bogstaver og kan indeholde tal og specialtegn.
lege sammen

Enkelt og enkelt

Bliv en del af dette fantastiske Crowd1-koncept.
Vores motto: "Intet er umuligt".
Crowd1 er baseret i Europa med indtryk.

Du kan også forvente 5 forskellige bonusser og overraskelser til C1-belønningerne. Betaling sker i realtid. Ingen månedlige opfølgningsomkostninger.

Miggster, Affilgo og Epic1 Lotto samt 3 andre spændende områder er planlagt indtil september 2020.

CROWD1 - ONLINE NETVÆRK

Vi lancerer et partnerprogram til spille- og underholdningsindustrien. Og du kan være en del af det. Start stien ind i fremtiden for Crowd1-marketing med os. Med registreringen kan du begynde at opbygge en passiv indkomst. Anbefal Crowd1 til andre. Crowd1 online markedsføring udføres over hele verden.

 

Grundlægger:                        Sir Jonas Eric Werner (Sverige)

Administrerende direktør:  Johan Stael fra Holstein (Sverige)

Salgschef:                               Peter Jacobson (Sverige)

GIGANTISK VÆKST

Begyndte i januar 2019

1,5 millioner medlemmer! Den 25. januar 2020

2.0 MILLION medlemmer! Den 12. februar 2020

2.5 MILLION medlemmer! Den 13. marts 2020

3.5 MILLION medlemmer! Den 19. april 2020

4.5 MILLION medlemmer! Den 4. maj 2020

Resultaterne er fænomenale! "Intet er umuligt"

CROWD1 KREDITKORT

Bliv et Crowd1-medlem, og modtag Crowd1-kortet. Som medlem har du ret til et Crowd1-forudbetalt kort. Ingen kreditcheck. Du kan til enhver tid trække penge ud. Accepteret i millioner af pengeautomater og salgssteder over hele verden.

Mere information og funktioner kommer snart! Crowd1-kortet er direkte forbundet til din crypto-tegnebog.

Du kan registrere dig ved hjælp af denne røde knap. Du har brug for et fantasi-navn. Adgangskoden skal have mindst 8 tegn, 1 store bogstaver, 1 små bogstaver og kan indeholde tal og specialtegn.
lege sammen

Kontakt
  • Tel.: +49 30 36749902

  • E-mail : Vpulat@aol.com

Anschrift

Waldsassener Str. 6                   12279 Berlin

Hinweise

Impressum                         Datenschutz

Independent Affiliate for Crowd1  Unabhängiger Partner für Crowd1

Webdesign mit SEO:

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung