CROWD1 - NETWERKMARKETING. GELD VERDIENEN MET EEN MOBIELE APP.

Het bedrijf werd opgericht in januari 2019.

Crowd1 is momenteel een van de snelst groeiende netwerkbedrijven ter wereld. Al in het eerste uur na de start van het bedrijf werden 1.000 leden in meer dan 45 landen geregistreerd. In maart 2020 had Crowd1 meer dan 3,5 miljoen leden. Eind april was het aantal leden al gestegen tot 4.725.000 door een speciale promotiecampagne. De CEO had al geholpen bij de opbouw van Spotify en Uber. Nu werkt hij samen met Crowd1 op het gebied van mobile gaming, social gaming en e-sport. Dit is momenteel de snelst groeiende markt.

Het wereldwijde mobiele / smartphone-internetgebruik is snel toegenomen en wordt geschat op meer dan 95% in 2019! Crowd1 is altijd op de hoogte van de nieuwste technologie

De sleutel tot succes met Crowd1 marketing en online netwerken is het gebruik van de nieuwste technologie om een bedrijf op te bouwen dat iedereen zeer snel begrijpt.

Crowd1 marketing en online netwerken beloont ook alle Crowd1-leden door winst en inkomsten te genereren uit het succes van interne en externe gebruikersconcepten die Crowd1 kan bieden. Dit betreft inactieve en actieve leden.

De marktontwikkeling op de spellenmarkt is snel, snel en extreem groot. Genereer een passief inkomen en meld je vandaag nog aan met de rode knop hieronder. Of wilt u meer informatie? Lees dan verder!

HET OPBOUWEN VAN EEN 100% WERELDWIJD ONLINE NETWERK MET DIGITALE PRODUCTEN EN AFFILIATE MARKETING.

Crowd1 heeft een uniek systeem gecreëerd voor de grootste wereldwijde beweging aller tijden. We hebben de toegang voor ALLE PEOPLE geopend.

Alle Crowd1-leden hebben toegang tot de exclusieve producten en diensten die worden aangeboden door onze affiliatiepartners.

Uniek, revolutionair en zeer eenvoudig. Het Crowd1-marketingmodel is de krachtigste manier om een online netwerkbedrijf ooit op te bouwen en biedt het sterkste digitale online marketingplatform ter wereld.

Alle Crowd1 Education Packages bevatten een royale voucher met video's en andere vormen van onderwijs die op Mygrithub.com worden gepresenteerd.

Alle Crowd1-leden hebben ook toegang tot een uniek winstdelingsprogramma, C1-beloningen en enkele van de sterkste bonussystemen ooit gepresenteerd in online netwerken, aangepast aan Crowd1-marketing en digitale producten uit de kansspel- en goksector.

Profiteer van deze kans! Veel spellen worden online gespeeld. Of het nu gaat om kansspelen, adventure games, actiegames of strategiegames. Of het nu op de mobiele telefoon, PC, Playstation of televisie is.

Crowd1 is het eerste bedrijf dat u op een eenvoudige en betaalbare manier een passief bijverdienste biedt.

Het concept van Crowd1 is geweldig.

Als u een wereldwijd netwerk wilt opbouwen waar iedereen geld kan verdienen en een bedrijf kan starten, dan kunt u in slechts een minuut beginnen!

Crowd1 Marketing

C1 Rewards zullen alleen beschikbaar zijn tijdens de Crowd1 Pre-Launch Fase. Naarmate je eigen Crowd1 netwerk groeit, zullen alle leden goede beloningen kunnen verdienen op hun C1 Rewards. Deze beloningen kunnen elke woensdag worden opgehaald door op een knop te drukken in de backoffice. Dit geldt ook voor inactieve leden.

DE KRACHT EN DE AANBEVELINGSKRACHT

Crowd marketing heeft bewezen te werken wanneer je netwerkmarketing en verwijzingskracht combineert en slaagt met miljoenen mensen wereldwijd.

De industrie zal naar verwachting meer dan honderd miljoen mensen bereiken. Alles is perfect opgezet en klaar om te gaan.

DIT IS HET PROCES:

Bij Crowd1 kunt u zich voor 10 dagen GRATIS en TEST inschrijven. Tot die tijd blijft uw knop rood. En er zijn nog geen C1-beloningen. Het beste is om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen, zodat ik je kan steunen en je weet hoe je verder moet gaan. En ik kan al je vragen beantwoorden.

We hebben wereldwijde zoom calls in verschillende landen, waar we ons businessmodel in detail uitleggen.

ACTIVERING van uw account wordt gedaan door het kleinste EDUCATION PACKAGE ter waarde van 99 € te KOPPELEN. Tegelijkertijd ontvangt u dan de waarde van 99 € als zogenaamde "C1 Rewards" ter waarde van 50 punten, die u na registratie in de backoffice kunt bekijken. Al op de volgende woensdag kunt u de eerste kleine beloning ophalen - zoals hierboven beschreven. En dit dan elke woensdag.

Als u wilt netwerken en een team wilt opbouwen of extra inkomsten wilt genereren met Crowd1, heeft u een aanbeveling nodig in beide "benen" (rechts + links), die u vervolgens registreert via uw aanbevelingslink. Het systeem werkt met een binair systeem.

U kunt zich registreren met deze rode knop en u heeft een fantasienaam nodig. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens, 1 hoofdletter en 1 kleine letter bevatten en mag cijfers en speciale tekens bevatten.

Eenvoudig en ongecompliceerd

Maak nu deel uit van dit grote Crowd1-concept.

Ons motto: "Niets is onmogelijk".

Crowd1 is gevestigd in Europa met opdruk.

Verwacht de C1 Rewards ook 5 verschillende bonussen en verrassingen. De betaling is in real time. Geen maandelijkse vervolgkosten.

Gepland zijn Miggster, Affilgo en Epic1 Lotto en nog 3 andere spannende gebieden tot september 2020.

CROWD1 - ONLINE NETWERK

We lanceren een affiliate programma voor de games- en entertainmentindustrie. En je kunt er deel van uitmaken. Begin met ons de weg naar de toekomst van Crowd1-Marketing. Met de registratie kunt u beginnen met het opbouwen van een passief inkomen. Beveel Crowd1 aan bij anderen. Crowd1 online marketing wordt wereldwijd geëxploiteerd.

Oprichter :                   Sir Jonas Eric Werner (Zweden)

Algemeen directeur : Johan Stael uit Holstein (Zweden)

Verkoopdirecteur :    Peter Jacobson (Zweden)

ENORME GROEI

Gelanceerd in januari 2019

1.5 MILLION leden ! Op 25 januari 2020

2.0 MILLION leden ! Op 12 februari 2020

2.5 MILLION leden ! Op 13 maart 2020

3.5 MILLION leden ! Op 19 april 2020

4.5 MILLION leden ! Op 04 mei 2020

De resultaten zijn fenomenaal ! "niets is onmogelijk"

CROWD1 CREDITCARD

Word Crowd1-lid en ontvang de Crowd1-kaart.

Als lid heeft u recht op een Crowd1 prepaid kaart.

Geen kredietcontrole. U kunt op elk moment geld opnemen.

Wereldwijd geaccepteerd in miljoenen geldautomaten en verkooppunten.

Binnenkort meer informatie en mogelijkheden!

De Crowd1 kaart is direct verbonden met uw crypto portemonnee.

U kunt zich registreren met deze rode knop en u heeft een fantasienaam nodig. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens, 1 hoofdletter en 1 kleine letter bevatten en mag cijfers en speciale tekens bevatten.

Kontakt
  • Tel.: +49 30 36749902

  • E-mail : Vpulat@aol.com

Anschrift

Waldsassener Str. 6                   12279 Berlin

Hinweise

Impressum                         Datenschutz

Independent Affiliate for Crowd1  Unabhängiger Partner für Crowd1

Webdesign mit SEO:

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung